Lees hier alles over de

Cursus EHBO aan kinderen (EHAK)

Tijdens de cursus krijgt u inzicht in de verschillen tussen zuigelingen, kinderen en volwassenen, die van belang zijn voor de eerstehulpverlening, zoals lichaamsbouw en gedrag van zuigelingen en kinderen bij ongeval en ziekte en de wijze waarop hierop het best kan worden gereageerd.

U leert hoe Eerste hulp te verlenen aan zuigelingen en kinderen bij stoornissen in de vitale functies en plaatselijke letsels, die veel bij zuigelingen en kinderen voorkomen.
U krijgt inzicht in de gevaren die in het bijzonder zuigelingen en kinderen bedreigen en de wijze waarop deze kunnen worden bestreden.

Wat leer ik? Eerste Hulp verlenen – Preventie  – Kindermishandeling & Eerste hulp – Stoornissen in het bewustzijn – Stoornissen in de ademhaling – Ernstige bloedingen – Uitwendige wonden – Brandwonden – Ontwrichting en botbreuken – Kneuzing en verstuiking – Oogletsel – Vergiftiging – Letsel door koude – Letsel door warmte – Kleine ongevallen – Plotseling optredende ziekteverschijnselen – Verband- en hulpmiddelen

Vooropleiding

Niet vereist 

Duur cursus

Twee dagdelen

Groepsgrootte

8 t/m 15 deelnemers

Docent

Instructeur Eerste Hulp

Certificaat

Oranje kruis, Nikta

Middelen & materialen

Worden verzorgt

Locatie

Cursus op één van onze vaste cursuslocaties of in company

Tarieven

89 Euro exclusief BTW

Open inschrijving

De volgende data van de cursus is op

  • 7 oktober 9.00u – 13.00u regio Eindhoven
  • 11 november 9.00u – 13.00u regio Den Bosch